18 juni, 2020

Välkommen till vår nya hemsida!

Äntligen har Modern Arbetsteknik fått en ny hemsida! Varmt välkommen att ta en rundtur.

Utbildningar

Vi har lagt stor vikt vid hemsidans användarvänlighet, och för dig som vill anmäla dig till en kurs eller göra en intresseanmälan finns den möjligheten nu direkt på hemsidan. Under våra områden kan du läsa mer om våra utbildningar och se kommande kurstillfällen.

Om oss och kontakt

Vi har även uppdaterat informationen om företaget under sidan Om oss. Där kan du även läsa mer om oss som arbetar på Modern Arbetsteknik. På kontaktsidan hittar du kontaktuppgifter till kontoret och till samtliga medarbetare.

Blended learning

Ytterligare en nyhet är att vi framöver kommer arbeta med konceptet Blended Learning i vissa av våra utbildningar.

Vi på Modern Arbetsteknik har skapat ett digitalt material som ett komplement till den traditionella utbildningen. Detta innebär att vi egentligen inte erbjuder traditionell Elearning utan det som istället kallas Blended learning.

Forskning visar att digitalt lärande är som allra bäst när man blandar det med fysiska träffar och praktiska moment. Genom att få tillgång till digitalt material på förhand kan du som kursdeltagare, i lugn och ro, gå igenom teori och förberedelser inför de praktiska momenten. Detta innebär att vi kan maximera kurstiden till praktiska övningar. En annan fördel med detta koncept är att kursdeltagaren får mer tid mellan de teoretiska delarna och det fysiska lärandet vilket ökar chanserna att omvandla information till kunskap.

Vi hoppas att du tycker om vår nya hemsida, och om du har någon feedback är du varmt välkommen att kontakta oss!

Glad midsommar önskar vi på Modern Arbetsteknik!

Vill du läsa fler nyheter?

I vårt nyhetsarkiv hittar du information om oss, seminarium och mässor.